Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και από το απόγευμα  τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-18, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά από 10-15, στα νότια 9-16 και στα  ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία τοπικές καταιγίδες  κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 9/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια,  τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου