Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  στα δυτικά, κεντρικά,  βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-19, στα δυτικά από 13-20, στα κεντρικά από 8-21, στα νότια 14-22 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας μετά το μεσημέρι.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 13/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στην Κρήτη πιθανόν τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου