Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στην Κρήτη πιθανόν τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση από το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-18, στα δυτικά από 12-20, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια 15-22 και στα  ανατολικά από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  με βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 14/4
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου