Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια.
Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  νότιοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-26, στα δυτικά από 14-26, στα κεντρικά από 11-28, στα νότια από 16-25 και στα  ανατολικά από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 7/10
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και νότια με γρήγορη επέκταση και στις υπόλοιπες περιοχές, όπου στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά ισχυρά, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βορειοδυτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου