Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Σπιτική Κέτσαπ

«Φυλακίζοντας γευστικά» την ντομάτα

Υλικά
500 γρ ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες, 2 κ σ ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο, 1 κ σ ζάχαρη, 2 κ σ ξύδι, 1 κ σ μουστάρδα, ρίγανη, μπαχαρικά (κανέλα, μπαχάρι, γαρύφαλλο) σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες με την ζάχαρη και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 20-30 λεπτά, ενώ κατά διαστήματα ανακατεύουμε. Πολτοποιούμε την σάλτσα στο μπλέντερ. Βάζουμε σε βαζάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου