Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές.
Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-24 στα δυτικά 16-29, στα κεντρικά από 16-27, στα νότια 18-28 και στα  ανατολικά από 17-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις , παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 -5 και από το βράδυ τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17- 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές τοπικά ισχυρές το πρωί, με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 21/9
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια και στα νοτιοδυτικά σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6, στο Αιγαίο 7 και  μετά το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου