Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Μουσταλευριά

Εποχή του τρύγου, μπορούμε εύκολα να βρούμε μούστο και να φτιάξουμε μουσταλευριά, ένα υγιεινό, παραδοσιακό, γλυκάκι, με βελούδινη υφή και μυρωδάτη γεύση.

Υλικά
1 κιλό μούστος κομμένος, 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ, καρύδια, ή αμύγδαλα ή σησάμι, κανέλα
Εκτέλεση
Βάζετε τα ¾ του μούστου σε μια κατσαρόλα για να βράσουν. Αναμιγνύεται τον υπόλοιπο μούστο με το αλεύρι και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ο μούστος στην κατσαρόλα, ρίχνετε τον μούστο με το αλεύρι. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει το μίγμα. Σερβίρετε την μουσταλευριά σε μπολάκια, πασπαλίζετε με καρύδια ή αμύγδαλα κομμένα και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου