Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.
Από το βράδυ πιθανώς τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Οι άνεμοι στα ανατολικά και βόρεια, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και  στα υπόλοιπα 3 με 5 μποφόρ   Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-28 στα δυτικά 17-31, στα κεντρικά από 16-33, στα νότια 18-29 και στα  ανατολικά από 17-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 -4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17- 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές τοπικά ισχυρές από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/9
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου