Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία πρόσκαιρα στα βόρεια και από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-25 στα δυτικά 17-27, στα κεντρικά από 14-28, στα νότια 19-27 και στα  ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική.
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι: μεταβλητοί 3-6 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Η θερμοκρασία: από 18 -26 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, που από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: 16 -24 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/9
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός από το απόγευμα θα βελτιωθεί. Στα ανατολικά νεφώσεις Στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου