Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, τοπικά ισχυρές στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη δυτική Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-17, στα δυτικά από 14-20, στα κεντρικά 13-21, στα νότια από 14-20 και στα  ανατολικά από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7  μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 15-20 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες με ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 27/11
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με βαθμιαία ένταση των φαινομένων από τα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά κυρίως. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου