Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου, με βαθμιαία βελτίωση.
Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-16, στα δυτικά από 10-21, στα κεντρικά 8-20, στα νότια από 15-21 και στα  ανατολικά από 17-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-20 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/11
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά  με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στα ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου