Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και από τις βραδινές ώρες στην Κρήτη.
Τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και νότια χώρας από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά 7-16, στα νότια από 12-17 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το μεσημέρι, με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στα ανατολικά και βόρεια.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 17/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι ανατολικοί 5-7 και στα πελάγη τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου