Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή χιονόνερο και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-10, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά 5-12, στα νότια από 9-16 και στα  ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές  Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις το πρωί στα βόρεια ορεινά (πάνω από 1000 μέτρα), με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 και στα ανατολικά το πρωί έως 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 6-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 4-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 1/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα κυρίως στα ανατολικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου