Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην νότια νησιωτική χώρα, τοπικά ισχυρές στη δυτική κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) και κατά την διάρκεια της νύχτας στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Ιόνιο και το Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-22, στα δυτικά από 14-23, στα κεντρικά 13-22, στα νότια από 17-25 και στα  ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-22 βαθμούς Κελσίου.
. 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές.. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 23/10
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές , στο Ιόνιο, στη Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, την Κρήτη, στη Μακεδονία, την Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στη Στερεά Ελλάδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου