Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική και ανατολική  Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-25, στα δυτικά από 16-26, στα κεντρικά 13-25, στα νότια από 18-26 και στα  ανατολικά από 18-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά  αίθριος, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-23 βαθμούς Κελσίου.  Στα ανατολικά και νότια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 12-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/10
Γενικά αίθριος με νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και κυρίως το πρωί, στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου