Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια, με επέκταση από το απόγευμα.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-22, στα δυτικά από 14-25, στα κεντρικά 12-24, στα νότια από 16-23 και στα  ανατολικά από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές, με ένταση από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 13-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 22/10
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην νότια νησιωτική χώρα, τοπικά ισχυρές στη δυτική κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Ιόνιο και το Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου