Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και κυρίως το πρωί, στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-24, στα δυτικά από 14-26, στα κεντρικά 17-22, στα νότια από 18-26 και στα  ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-24 βαθμούς Κελσίου.  Στα ανατολικά και νότια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 15-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 13/10
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου