Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ρεβιθοσαλάτα


Μια νόστιμη και θρεπτική σαλάτα με όσπριο που «τρώγεται με πιρούνι» και μπορεί να αποτελέσει και πλήρες γεύμα

1 κούπα ρεβίθια βρασμένα, 1 αγγουράκι, 1 κρεμμύδι, 1 πιπεριά πράσινη, 1 ντομάτα, 2 κ σ κάπαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ μπαλσαμικό ξύδι, 1 κ γ μέλι

Πλένετε και κόβετε τα λαχανικά, το αγγούρι και το κρεμμύδι σε ροδέλες, την ντομάτα σε φετούλες και την πιπεριά σε καρεδάκια.Βάζετε τα ρεβίθια σε σαλατιέρα, προσθέτετε τα λαχανικά και την κάπαρη. Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το μέλι, το λάδι και το ξύδι και περιχύνετε την σαλάτα. Ανακατεύετε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου