Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και πιθανώς στην Κρήτη.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-32, στα δυτικά από 20-34, στα κεντρικά 21-33, στα νότια από 25-31 και στα  ανατολικά από 25-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 22-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 5/8
Γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου