Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες περιοδικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία) και πιθανώς στο Ιόνιο, στη δυτική και την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-33, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά 18-34, στα νότια από 22-31 και στα  ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι- απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 22-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 17/8
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου