Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με πρόσκαιρες νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης) και τα ορεινά της Κρήτης, με τοπικές βροχές και στα δυτικά  μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-35, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά 17-35, στα νότια από 22-32 και στα  ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/8
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι  δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου