Καλοκαιρινό κλασσικό πιάτο,
με φθηνά ψαράκια
με ακριβή όμως νοστιμιά…
Υλικά
5-6 κολιοί, ½ κούπα
ελαιόλαδο, ½ κούπα χυμό λεμονιού, σκόρδο ψιλοκομμένο ρίγανη, αλάτι χονδρό,
φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα.
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα ψάρια, τα πλένετε και τα στεγνώνετε με
απορροφητικό χαρτί. Αλατίζετε μέσα κι έξω. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι, Πασπαλίζετε
με την ρίγανη περιχύνετε με το λάδι και το λεμόνι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για
30-40 λεπτά. Διακοσμείτε με τα λεμόνια και σερβίρετε με χόρτα ή σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου