Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, και από τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, στα κεντρικά και στα νότια τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  9-25, στα δυτικά από 11-26, στα κεντρικά από 10-25, στα νότια 15-23 και στα  ανατολικά από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 10-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αίθριος με νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-24 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Μ Σάββατο 27/4
Γενικά αίθριος με νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου