Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  7-17, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά από 10-19, στα νότια 11-17 και στα  ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια με βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και –απογευματινές μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά, με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 17/4
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου