Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και από αργά το απόγευμα στα βορειοδυτικά πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-19, στα δυτικά από 10-22, στα κεντρικά από 8-22, στα νότια 12-22 και στα  ανατολικά από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με ασθενείς τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες  με βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/4
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  στα δυτικά, κεντρικά,  βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου