Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα νοτιοδυτικά, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-20, στα δυτικά 17-24, στα κεντρικά από 14-23, στα νότια 18-25 και στα  ανατολικά από 21-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, με βαθμιαία  βελτίωση.  Οι άνεμοι: μεταβλητοί 3-5 και από το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 17 -23 βαθμούς Κελσίου. 
. 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανόν το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: 14-19 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για Τετάρτη 9/10
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, με ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί ί 3-5 και στα πελάη 6-7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου