Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις και τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από το βράδυ.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-24, στα δυτικά από 13-26, στα κεντρικά 11-26, στα νότια από 11-26 και στα  ανατολικά από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-25 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με πρόσκαιρες  τοπικές βροχές, μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 12-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 21/10
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου