Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά  αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-9, στα δυτικά από 9-14, στα κεντρικά από 5-13, στα νότια από 8-15 και στα ανατολικά 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-9 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 16/3
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην Θράκης και περιοδικά στην Κρήτη, άστατος με νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου