Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χώρα. Βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-16, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 13-19 και στα ανατολικά 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από11-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 26/3
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με τοπικές βροχές την νύχτα. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός τοπικά τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά το πρωί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου