Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χαλαζοπτώσεις, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-27, στα δυτικά από 13-26, στα κεντρικά από 12-27, στα νότια από 15-27 και στα ανατολικά από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 28/5
Άστατος, με νεφώσεις, βροχές ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Χαλαζοπτώσεις πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου