Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα ηπειρωτικά κυρίως στις δυτικότερες περιοχές και το Ιόνιο, νεφώσεις με  σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26, στα δυτικά από 16-26, στα κεντρικά από 14-27, στα νότια από 16-26 και στα ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 20/5
Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι 4-5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου