Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στα δυτικά και στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6, στα πελάγη 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-11, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 7-14, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες,  με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων  το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/3
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι  ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου