Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Καιρός

Γενικά: Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17, στα δυτικά από 8-19, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 14-20 και στα ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 29/3
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου