Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός

Γενικά: Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην νησιωτική χώρα. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-7 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -01-09, στα δυτικά από 04-17, στα κεντρικά από 03-16, στα νότια από 10-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, που από το απόγευμα και την νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-09 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/12
Αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στις ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο  8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά κυρίως.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου