Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι  δυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-35, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά 20-35, στα νότια από 19-35 και στα  ανατολικά από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 19-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 27/8
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά έντονες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου