Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές  και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά.
Ασθενείς χιονοπτώσεις αρχικά στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι 4-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-16, στα δυτικά από 6-19, στα κεντρικά από 7-20, στα νότια 9-19 και στα  ανατολικά από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανώς τη νύχτα μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. .  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 7-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 28/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βαθμιαία στα νότια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο, από το απόγευμα στην Κρήτη και το βράδυ στα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα στα βόρεια ημιορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα νότια και ανατολικά 8-9 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις βραδινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου