Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με ισχυρές βροχές καταιγίδες και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων μέχρι τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά
και μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-24 στα δυτικά από 15-25, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 16-25 και στα  ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 14-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 12/5
Γενικά αίθριος κατά περιόδους νεφελώδης στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Κρήτη με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου