Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Καιρός

Γενικά
Στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, σταδιακά πρόσκαιρα ισχυρά από τις από τις απογευματινές ώρες.
Τοπικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-13, στα δυτικά από 10-21 στα κεντρικά από 10-22, στα νότια από 14-23 και στα  ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών  τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 10-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και και στα πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου