Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τη βορειοδυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα, τοπικά ισχυρά στην δυτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και τα Δωδεκάνησα.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια και βορειοδυτικά ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακή βελτίωση από τις πρώτες πρωινές ώρες και από τα βορειοδυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-12, στα δυτικά από 6-14, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 11-18 και στα  ανατολικά από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα από τις πρωινές ώρες, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 11/12
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα με τοπικές βροχές στα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-4 και στα βόρεια πελάγη 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου