Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Μεταβολή του καιρού, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, τοπικά ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-22, στα δυτικά από 13-22, στα κεντρικά από 12-26, στα νότια από 16-25 και στα  ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/10
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρά στην Κρήτη, στις Σποράδες και την ανατολική Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη την χώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου