Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και πιθανώς στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.
Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και περιορισμό στα ανατολικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-26, στα δυτικά από 17-26, στα κεντρικά από 17-29, στα νότια από 19-27 και στα  ανατολικά από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 22/9
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου