Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στην ανατολική -κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου και περιοδικά στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες στη νότια Πελοπόννησο,  την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. 
Παγετός τοπικά ισχυρός, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ολικός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Αιγαίο πιθανόν 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -11 έως -2, στα δυτικά από -4 έως 7 , στα κεντρικά από -5 έως 4, στα νότια από -1 έως 7 και στα ανατολικά από 2-8 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στα βόρεια, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με χιονοπτώσεις περιοδικά πυκνές και βελτίωση την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -6 έως -2 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 11/1
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά, τοπικά πυκνές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια και στα υπόλοιπα τοπικές βροχές και καταιγίδες. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου