Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5  και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-16, στα δυτικά από 7-21, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/11
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα ασθενών  τοπικών βροχών στην βόρεια Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου