Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-21, στα δυτικά από 15-25, στα κεντρικά από 15-26, στα νότια από 19-26 και στα ανατολικά από 20-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 11/10
Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη και βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που περιοδικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες να είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου