Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-28, στα δυτικά από 18-30, στα κεντρικά από 15-30, στα νότια από 21-29 και στα ανατολικά από 19-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, με  πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17-30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 22/6
Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές  και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα  μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και ανατολικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου