Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά, παροδικά αυξημένες τη νύχτα στα δυτικά, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 4-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί  3-4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 26/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και από το μεσημέρι βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ένταση των φαινομένων την νύχτα και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου