Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά από το απόγευμα. Αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και  θα κυμανθεί στα βόρεια από 05-14, στα δυτικά από 12-19, στα κεντρικά από 10-18, στα νότια από 14-19 και στα ανατολικά από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 30/11
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου