Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Στο ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που θα ενταθούν. Στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με βροχές. Καταιγίδες στα νότια. Περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 04-15, στα δυτικά από 05-16, στα κεντρικά από 06-16, στα νότια από 12-17 και στα ανατολικά από 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά 5-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 15/2
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και γρήγορη βελτίωση. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου