Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μοσχαράκι με μπύρα

  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες, 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φετούλες, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, ½ κιλό μπύρα, ½ κούπα ελαιόλαδο, πάπρικα, μοσχοκάρυδο,  κάρυ, αλάτι, πιπέρι.
Ροδίζετε στο λάδι το κρέας. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τ’ αφήνετε να πάρουν χρώμα χωρίς να καούν. Προσθέτετε την ντομάτα. Πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά. Ρίχνετε την μπύρα σιγά-σιγά, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα του. Για οικονομία χρόνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χύτρα ταχύτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου