Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Επιδείνωση με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καταιγίδες σε παράκτιες περιοχές και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -01-09, στα δυτικά από 06-13, στα κεντρικά από 02-14, στα νότια από 12-15 και στα ανατολικά από 09-15 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν αρχικά βροχές και αργότερα και καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 με τάση ενίσχυσης στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 30/12
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά, την Μακεδονία και την Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές. Χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, από το βράδυ όμως θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά κυρίως.  Παγετός κατά τόπους ισχυρός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου